Herre gud. <3

Alltså herre min gud! Han <3
Han är den mest underbara, fantastiska människa jag någonsin mött! Han är såå underbar och jag kan inte låta bli att falla för honom. Jag älskar allt med honom, hans mörka ögon, hans 'bruna hår', hans kropp (<33), och hans skratt - det är så gulligt och unikt! Och jag bara älskar just det skrattet. och jag älskar att han är i min närhet, han och hans snyga kropp, hans vackra kropp, hans fantastiska kropp. Hela han är underbar. OTROLIGT underbar. <33

Dålig på att göra inlägg ^^

Hejhej! jag märkte just att jag inte lagt upp nått på min blogg på flera veckor ^^ Såå här kommer det lite skit information som bara jennie kommer orka läsa för att hon e den enda som bryr sig om att läsa min blogg <3 (kanske Jessica osså)

Jämtland ; Det ägde! Har aldrig haft så kul, vi åkte till Jamtli och såg en kopia av "flickan med pärlörhönget" (som jag ville se därför att den bästa boken jag någonsin läst handlar just om den tavlan!) efter att vi vart i stugan en vecka kom moster upp - som just tröttnat på livet i örebro. hon lärde mig att Langos e gått ^^ Sen åkte vi hem och jäklar vad trött jag var på min mamma då. vilket inte var så kul med tanke på att jag bor med henne 24/7! (plus att jag fick en flickvän)

Mellandagarana; Bodde med brur i hans lilla etta i kumla och ville hoppa ner från balkongen ett x-antal ggr per dag.

Närcon; sugigaste convent jag någonsin vart på (okej, jag har vart på två andra convent innan de här)! Dom hade satt staaket runt hela närcon, nästan inga roliga människor, madde fik ingen sovsal och jag gjorde slut med Frida.

Belfast; jag skulle kunna säga bara "!<3" men jag tror inte Jennie fattar då^^ Vaknade klockan sju den fjärde aug, och vi tog taxi till skavsta, där satt jag och smsa lite med de få sötnosarna som var vakna och fikade lite med familjen. , helt plötsligt!
dog jag. dvs HAN kom fram till vårat bord. jag har inte träffat honom sen han var i min nuvarande ålder och herre jävlar vad snygg han är! Efter att ha varit död i några år vaknade jag till liv igen av att han ler glatt mot mig och säger "hej!". Jag dog ännu en gång!
Under själva flygresan sov jag för det mästa och vaknade några minuter innan landningen. (HAN gjorde likadant^^) När vi landat var det en timme kvr innan bussen till belfast gick så vi bestämde oss för att äta. Efter att hämtat ut ala tretton väskor gick vi på jakt efter burger king. Men ve o fasa, det fanns inte! Så det fick bli McDonalds. :( När det var min tur att beställa muttrade jag att jag inte ville ha deras äckliga mat som jag inte ätit på över två år, HAN  hörde det och gav mig en high five sen satte HAN sig bredvid mig. :)) Bussen till Belfast var väldigt full så jag fick inte sitta nära simon och han. jag fick sitta bredvid moster mia och se på när hon åt upp mitt godis :(( Väl framme i huset hände inte så mycket, vi åt kvällsmat och sen gick vi o lade oss. Killarna spelade DS hela natten.

Gårdagen; Eftersom att det var dagenefter så hade vi tillåtelse att sitta i vardagsrummet hela dagen, först ville jag gå på stan med Mamma och moster med jag bestämde mig för at stanna hemma och titta på när HAN spelade tvspel ^^ Killarna spelade hela dagen och jag fik sitta bredvid honom tiden. Det var dock inte förän kvällen det vart roligt, dom spelade nått läskigt spel som fick min brur att nästan skitanersig. Jag satt tättintill HAN och vid de allraläskigaste delarna lade jag min hand på hans knä för att lugna ner mig. :)) Sedan efter tjat från föräldrarna gick vi o la oss.

Dagen; Idag gick jag på stan med min familj och moster, killarna satt hemma. Jag och Livan tvingade upp moster och mamma i Belfast hjulet vilket var väldigt intressant med tanke på att systrarna Roos e jätte höjdrädda ^^ Jag hade skit kul. Jag köpte byxor för trettiopund och såg några sötisar på stan. Gick runt i butiker som New look, H&M, D2 och dunnes och sjöng ganksa ljudligt på "Summer Rain" by Jennie, Emma och pytte lite mig ^^ folk tittade på mig men de sket jag i. Efter många många många timmar på stan tog jag bussen hem o satte mig vid datorn. ^^ 

Hade bäst!


P.S. Lite bilder på folket som just nu bor i mitt hus ^^

börjar med mig dådå ^^ (hoppas bara att de e min dator som gör att jag ser bilden somm jätte suddig! :S )

Da Booys


Moor


Faar och Syster


Mooster ^^

RSS 2.0