Minnen, orka bry sig. Kort inlägg

Minnen som försör mitt liv, dom finns, dom hemsöker mina drömmar varje natt och jag hatar det, de e unte hämska minnen eller så, det är faktiskt bra minnen, men de passar inte in just nu. inte nu. jag vill inte minnas de här just nu. Jag satt o pratade med mig sälv förut, fast jag pratade faktiskt till några personer, och jag tror att åtminnstonne EN av dom hörde mig?

Jessi <3

Jessica är finast! Jag älskar dig extremt gumman, saknar dig. Saknar dig så jävla mycket!  Du är finast, bara så att du vet. Du har altid vart bäst och fin, och smal. och helt underbar. Saknar dig och längtar tillls vi ses igen kussen . pusss din lilla 65% gayare xD <3 :*

Deprimerande inlägg som fan! Onödigt really, but i need to wright some.



Jag saknar folket så in i helvete!! lite konstig bild på Pennie men du är fin gumman<3
Snart kommmer jag hem! Bara typ två veckor kvar, jag har bara bott här en vecka :O Känns längre!
Det känns väldigt tomt utan kontakt med kompisarna , att bara prata genom internet får mig att må dåligt! Idag var jag glad för att jag faktiskt fick träffa människor, även om det inte var kompisar till mig eller ens i min ålder. men det var folk! Svennar lixom! Men utan er mina vänner mår jag ständigt dåligt! Som just nu tillexempel, jag har ätit hela dagen för att jag känner mig tom, när jag kom hem ville jag bara spy, inte för att jag var övermätt utanför att jag vill inte ha godis, dricka, god mat i mig utan att träffa er. Men jag spydde inte , av två anledningar, 1, jag kan inte. 2, jag vill inte bli som min kompis. men jag vill bli av med det, jag vill bli smal och fin, som Jessica! min underbara kusin har alltid varit min idol. hon är fin och smal, vacker är hon också! Det 'nda jag inte gillar med henne är att hon dricker, men jag får väl lära mig leva med det! < 3 men alvarligt, jag mår dåligt utan mina kompisar och jag saknar er extremt!

Imorgon ska jag upp på stan och handla lite, jag måste köpa en kajal. och en t-shirt. och en sax så jag kan klippa av mig mitt jävla hår, och mycket smink så att jag kan sminka mig så mycket att det inte syns att jag är jag ! Det var därför jag älskade teater, jag trodde för ett tag, några timmar i månaden att jag var någon annan, jag fick ha peruk och smink, kag fick vara fin. jag fick må bra! Okej, det vart ett extretp deprimerande inlägg och jag låter som någon missnöjd fjårtis! men jag är ingen missnöjd fjårtis, jag e ett missnöjt emo. Jag behöver mina vänner för att må bra och jag har dom inte, dvs jag mår piss. JAG SAKNAR ERR!!!!!  

Nordirland och Minnen

'Ello there mate!
Jag sitter i soffan hemma hos pappa då. eller hos pappa? Alla utom brur bor ju här nu.. Det känns udda. Vi har försökt fixa mina rum idag, de går inge bra eftersom jag bara har typ tre lådor , lite kläder och en bokhylla , och allt det där ska delas in i TVÅ rum. yeah right. lycka till till mig liksom! Hehe. Aja. Igår hade vi toppen väder här (Y') thats great! Vi var ute och gick i skoge jätte länge och sen åt vi på burgerking och köpte grejjer till syrrans DS på SMYTHS. Idag har jag gjort.. exakt ingenting (för utom att försöka fixa mina rum vilket tog en kvart). jag har suttit i vardagsrummet , ätit cheesecake och spelat sims + kollat på massa bra filmer. Jag har hemlängtan som bara den! När jag flyttade över några grejjer från mitt lilla rum till mitt stora hittade jag några små saker som jag nästan började gråta över. Bland annat en lapp med Ellens Adress frå första gången jag skulle sova hos henne. jag kännde henne knappt då. sen hittade jag e spegel som Go-chan skrivit på och två vykort, ett från Go-chan och ett från Alicia. Sen satte jag mig vid datorn igen och hittade en låt som fick mig att tänka på Pennie. Jag saknar dig massa massa Pennie (dig med Alicia men du läser typ aldrig min blogg).
BDB segar, de e därför jag passar på att skriva här. Och jag e lite sad faktiskt. Jag har vart inloggad på msn i en och en halv timma och väntat på att nått folk ska logga in på msn eftersom att jag skrev på bdb att jag skulle vara inloggad tänkte jag att folk kanske ville chatta lite? Men tydligen har dom inte tid eller så har de somnat på väg hem från nån kompis eller nått. menmen. nu ska vi ta och fika äckliga munkar och gooooooood cheesecake ;) Pöss på folket!!

Btw. JENNIE ÄR BÄST! <3 kram saknar er alla!


kort inlägg

Hello! Jag sitter i min brors lilla etta med hela min familj plus brurs kompis Gus. dom har lagt sig i 'muin' sång.. hehe,.
Imorgon ska jag flytta till pappa. till Nord irland (ligger i storbritanien) det är lite läskit att bara lämna alla vänner och släktingar här i sverige men jag måste. Jag kommer skriva mer om flytten till pappa när det väl har hänt.
Skriver mera senare idag. jag ska iväg till min gammla gammelmormor innann vi åker iväg. Kommer sakna kompisarna extremt. Pöss


Dagens låt ; Tarzan & Jane toy box <33

Kusin träff + Födelsedag




Hemma från kusin träffen nu då ;) helt underbart, älskar släkten liksom.
Det var jätte roligt, vi spelade brännboll och mitt lag förlorade båda gångerna. Vi brottade ner min pappas kusin Peter och slängde gräs på honom och kittlade han som hämnd för att han tagit PAKIN-greppet  på mig. Sen åkte Peter hem och jag kramade massa på han eftersom jag inte kommer att se han på ett bra tag. Kvällen slutade med att jag och Loui satt inne i huset och kollade på Taxi, sen åkte jag hem och gav Min syster sin Födelsedags present och hon blev glad, nu ligger hon och sover och jag sitter i mina föäldrars säng och kolla rpå nått program om Belfast grejjer.
Jag flyttar nästa måndag. De kommer nog bli bra. jag skriver mer då. Hejdå! 

RSS 2.0