Halloween

Helloow. Halloween i år firas ensamt, kusinen Jess skulle ha kommit men de gick inte :(  Nisse , Anna o barnen är här, alltid underbart med tre ungar under fem års ålder som ..  STIRRAR PÅ EN!?? :O läskiga småbarn. Men jag måste erkänna att Olle e lite söt, han är Dracula och sitter tjugo cm från tvn som spelar Pippi på circus ^^ Har två prinsessor & en häxa i min soffa .. dom e också lite söta, när dom inte stirrar på mig iallafall. Ensam Halloween, det suger. Menmen, jag får väl försöka spendera NÄSTA halloween med kusinen ?<33

Halloween ska vara läskigt, men tydligen inte i år, hittade en SCREAM 3 som ja tror e Jessicas? Vet inte varför den är här men här är den ^^ ska kolla på den sen och låtsas bli rädd. Just nu smäller småbarn raketer utanför mitt hus och jag + fyra småbarn tittar på Pippi.

Hoppas resten av världen får en ycket bättre Halloween än jag! Hade bäst sverige folket, Northern Ireland wishes sweden a Happy Halloween!


nejnejnejnejjj.

Nejnejnejnejnej!
Så fuskit


No questions, no answers

We now by now to say enough.


Jag är så himla pissed just nu! GAAH vill slå på något!
Skolan här går bra, lite irriterande bara att alla pratar engelska HELATIDEN! speciellt när man är trött och inte orkar fatta vad dom säger. Vi har haft inspektion i skolan de senaste dagarna, läskiga männiksor som frågar mig saker! :O och jag gjorde ett religion test och fick väldigt bra enligt min lärare. Min BS lärare tycker att jag e en av de bästa i klassen och imorgon har jag en extra engelska lektion. Jag är extremt trött och saknar folk som tusan! Tror att min Jessica kommer hit under halloween, ska bara prata med mamma först så att de e helt okej att/om hon kommer. E lite sur på Alicia över nyår, men de e skitsamma, går väl över om ett tag. Va på stan med Heater i Fredags och jag har lärt mig (äntligen) hur man stavar till Wednsday ^^ Blev inte så mycket idag menmen, de blev nått iallafall. så, apabaj bitches!

RSS 2.0